Ђак генерације

Ђак генерације 2021/22

Јован Новокмет је завршио нашу школу као ђак генерације а  изгледало је као да је то очекивано и свакидашње. Наиме у генрацији која је имала сјајних ђака и пуно одликаша сви они су истицали да је Јован најбољи. Часове је пратио лако, ненаметљиво а увек активно и спремно. Својим опаскама знао је на духовит и интелигентан начин да насмеје све у препознатљивом стилу. Приметно је  било да повезује знања из разних предмета, а  његово знање често је прелазило градиво предвиђено планом и програмом. Учесник је бројних такмичења на разним нивоима. Поред бројних награда и похвала код Јована се увек примећивала скромност и ненаметљивост.
Сигурни смо да ће Јован и у будућности бележити бројне успехе а ми ћемо с поносом истицати да је био ђак наше школе.
              ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ 2020/21 Анастасија Јовановић је ђак који је  свестран – била је подједнако успешна у природним и друштвеним наукама. Она је одговорна и поуздана. Кад год је било потребно да се нешто уради прецизно, креативно, брзо и добро, да се школа представи на најбољи начин, увек смо знали да можемо рачунати на њу. Активно је учествовала у ваннаставним активностима школе. Математички прецизна и тачна, ниједно задужење јој није тешко пало, знала је да води програм као прави професионалац, а и да измами реакције публике својим дирљивим казивањем стихова. Додаћемо и то да је учествовала на бројним такмичењима, а морамо истаћи да је  освојила прво место на републичком такмичењу из технике и технологије.
Својом објективношћу и  одговорношћу подстицала је друге да односе у одељењу посматрају објективно и проблеме решавају договором. Зато је увек била цењена и поштована и међу друговима и међу наставницима  те можемо слободно рећи да је пример ученика какав се пожелети може.

 

ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ 2019/2020

Анђела Бабинцев се од почетка свог школовања истицала својом посвешћеношћу. Увек ту, увек да да све од себе, ненаметљива,  а спремна да помогне свима.

 Од њених бројних признања и награда навешћемо да је освојила друго место на републичком музичком фестивалу, као и друго место на републичком такмичењу из хемије. Учестовала је и на бројним другим такмичењима. Учестовала је на готово свим активностима школе, приредбама секцијама, радионицама.

Савесна је и одговорна, оно што јој дате да уради, можете бити сигурни да ће бити урађено квалитетно и на време. Свестрана, веома интелигентна и самостална у раду.

 Објективна је, добар друг и у разреду и код наставника изузетно прихваћена и цењена, Анђела је ђак какав се пожелети може и зато увек споносом можемо истицати да је ђак наше школе!

 ЂАК  ГЕНЕРАЦИЈЕ  2018 / 2019

Лука Прлинчевић ( 8/2 ) се од првог разреда интересовао за науке и показивао успех у свим предметима. Поред многобројних школских, општинских, окружних и републичких такмичења, где је остваривао запажене резултате, Лука је сјајан и на пољу шаха, где се истиче својим успехом. Такође учествује и на спортским такмичењима. Редован је на кошаркашким тренинзима где важи за вредног и фер- плеј играча.Учествовао је у многом активностима. Као председник школског парламента је умео да даје креативне идеје на различите теме. Активно учествује у свим приредбама и манифестацијама које наша школа организује. Био је учесник школских и општинских квизова где се увек несебично залагао да својим доприносом помогне својој групи ради постизања најбољих резултата.Друштвен је, свестран, добар друг, племенит. Увек је спреман да сваком помогне, зато и омиљен у одељењу. Оличење је учтивог и пристојног понашања. Луки желимо пуно успеха у даљем школовању. С поносом ћемо истицати да је био ученик наше школе.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *