Окружно такмичење математика

Данас је наша школа била домаћин окружног такмичења из математике. Иако нам је период за припрему био кратак, јер нам је јављно да се такмичење ипак одржава само пре пар дана, потрудили смо се да оно буде на жељеном нивоу.

Ученици, су заједно са својим наставницима, пристигли у предвиђено време. Задаци су комисијски умножени, па смо након тога спровели прозивку ученика. Само такмичење је почело у 14:00 а ученици су имали 150 минута за рад. Формиране су комисије које су прегледале тестове. Наставници су врло пажљиво прегледали и бодовали ученичке радове.

Ове године на окружном такмичењу учествовало више од 30 ученика што је, узевши у обзир свеукупну ситуацију, и више него солидан број. Најбоље резулатате ћемо послати Друштву математичара Србије, а оно ће на основу свекупних резултата одредити са колико бодова се иде даље на државно такмичење.

Посебан поздрав за све ученике и њихове наставнике који су данас учествовали у реализацији овог такмичења. Надамо се да смо били добри и одговорни домаћини !

Школски позрав из ваше ОШБРКМ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *