Новогодишња честитка!

    Извођењем песме “За милион година” наша школа вам свима жели  здраву, срећну и успешну Нову 2024. годину.

Ове године, приликом одабира песама за Дан наше школе били смо у дилеми да ли је песма “За милион година” прикладнија за ту прилику или за новододишњу честитку. Дошли смо до мудрог решња – да песму користимо и за једно и за друго, само да извођење буде различито. Наиме, за Дан школе, поред хора, соло делове песме су певали наставици који лепо певају и немају бојазан од јавног наступа.

За новогодишњу честитку су се поред чланова хора, наставника који су већ певали, прикључили и ученици нижих разреда и још неколицина наставника. Овога пута није било соло делова већ смо сви певали заједно.

Координатор ових активности је био наставник Ђорђе. Хором је, наравно, ко би други, дириговала наставница Стефана, а за организацију ученика нижих разреда је била задужена учитељица Милица. Наставница Невена је била у једној од својих омиљених улога, а то је улога ди-џеја. Иако је вече било право децембарско, прохладно, нама није било ни мало хладно. Ученици су били изузетно мотивисани и вољни да певају што морамо нагласити. Велику захвалност дугујемо њиховим родитељима који су присуствовали снимању и дали додатну подршку. Логистику су пружили два Вука и Драган као прави професионалци и све похвале за њих. Посебну захвалност дугујемо Александру Аксовићу на сјајним фотографијама и снимцима. Фотографије су у галерији и дочаравају енергију која је била невероватна! Једно велико БРАВО за све!

Велики поздрав из ваше ОШБРКМ и свима још једном желимо СРЕЋНУ НОВУ 2024. ГОДИНУ !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *