Мултимедијални кабинет

Нови мултимедијални кабинет у нашој школи  стављен је у функцију крајем прошле године. Он се налази изнад главног хола. Овај простор смо понекада користили као школски биоскоп, за припрему представа, за одржавање забавних квизова или као место одржавања предавања и презентација којима би присуствовало по два или ти одељења.

Како он није био адекватан за такве догађаје  често су нам се јављале разне техничке потешкоће, размештање столица, монтирање опреме, бројних каблова на све стране. У размишљању како да најбоље искористимо овај простор дошли  смо до идеје да се направи кабинет који ће имати мултифункционалну намену. Најпре су набављене биоскопске столице и мања бина, а у следећем кораку је овај простор преграђен чиме је просторно и звуно одвојен. Након тога набављена је и пратећа опрема у виду пројектора и звучника, а све то уз подршку локалне самоуправе. Вредном донацијом компаније МТС добијена је и паметна табла којом је овај простор употпуњен још више.

ТВ Мост је направила и репортажу о нашем кабинету.  Репортажу можете погледати на линку поред, у њој, поред наше директорица Биљане  учестовали су и ученици, и то Миона, Драган и Иман као и наставник Ђорђе који је координтор активности везаних за кабинет. Хвала Тв “Мост” што прати наша школска дешавања. 

Школски поздрав из ваше ОШБРКМ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *