Буди и ти ђак наше школе! Посета предшколаца 2024.

Током прошле недеље предшколци су посетили нашу школу у пратњи својих васпитача. У уторак нас је посетила група која је на полудневном боравку, а у среду она која је на целодневном. Приликом ове посете они су обишли просторије наше школе и то : продужени боравак,  мултимедијални кабинет, фискултурну салу и учиомице првих разреда где су их поздравили прваци. 

Поред предшколаца наша школа је била отворена и за њихове родитеље који су имали прилике да виде шта све наша школа поседује. Након обиласка, у холу школе ученици четвртих разреда су извели представу коју  су припремали са својим учитљицама Мирославом, Радмилом, Звезданом и Милицом. Оне ове године преузимају одељења првог разреда.

Ученици су били изузетни, костими одлични, сцена одлична. Бројни осмеси, аплаузи и осећај  среће код прдшколаца нам је додатни подсрек да ове посете су права ствар коју чинимо годинама у сарадњи са ПУ “Даница Јарамаз.

Више информација о упису првака можете погледати на линку  Обавештење о упису у први разред

У прилогу се налазе фотографије као и цела представа којом су се представили четвртаци. Велики поздрав за све, а посебно за другаре и колектив из ПУ “Даница Јарамаз” из ваше ОШБРКМ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *