Промоција збирке дечијих радова „Ми пишемо срцем“

Данас у просторијама наше школе одржана је промоција књиге (збирке) дечијих радова ученика нашег града под насловом “Ми пишемо срцем”. У збирци се налазе изабрани радови ученика како наше школе, тако и њихових другара из ОШ „Свети Сава“. Радови су прикупљени током протекле године. Издавач ове књиге је Културни центар „Драгица Жарковић“, а ово је седма збирка дечијих радова. Ради се о веома талентованим мадим нараштајима и ово је један од начина да писану реч заволе још више.

Уводну реч су имали директор наше школе Иван Запорожац, као и директор Културног центра  Миодраг Радомировић који су говорили о овој манифестацији. Своје радове су читали ученици : Филипа Мрђа из IV3, Mилан Костић из IV1, Јована Ристић из IV1, као и Анђелина Милановић из одељења VII3. О овој акцији говорили су и наставник наше школе Никола Пачариз, као и учитељица Миријана Гаши. Присуствовали су ученици наше школе који су имали своје радове у збирци, представници локалних медија као и представници културног центра.

Ово је једна мала манифестација, вредна пажње,  обогаћена стиховима наших младих стваралаца. У збирци се налази 30 радова наших ученика.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *