Школска слава Свети Сава!

И ове године, као и сваке, пригодно смо обележили Савиндан. Само приредба је почела, као и увек, Светосавском  химном. Након тога, педагог школе је доделио јавна признања одабраним ученицима – из сваког одељења по један ученик који се истакао својим приступом и радом у досадашњем делу школске године. У даљем току програма су учествовали чланови хорске, рецитаторске и драмске секције. Најаву програм вршила је Анастасија.  Ученици трећег разреда су извели драмски текст „Свети Сава“. Након најмлађих ученика,  Катарина, Марта и Андреа су отпевали песму „Милешевка“. Следила је Анђела, која је сјајно извела рецитацију „Савин монолог“. Хор је извео неколико нумера, и био је на веома високом нивоу, а највише су нас дирнули извођењем песме „Ми смо деца неба“.

Након окончања приредбе прешли смо у зборницу да наставимо са прославом. Најпре смо пресекли славски колач, а након тога смо доделили пригодне поклоне колегама који су у последењих годину дана отишли у заслужену пензију.

Мисија наше школе је да Савин пут следимо у будућности, да се трудимо да знањем и науком осветлимо стазе Светосавља.

У прилогу испод можете видети фотографије са данашњег дана ,а испод њих и део песме “Деца неба” у извођењу хора наше школе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *