Упознавање првака са својим учитељицама

Полазак ђака првака у школу је један од најемотивнијих тренутака а свако своје учитеље памти за живота. Зато смо се потрудили да се прваци упознају са својим учитељицама и поред тога што тренуто се настава одвија на даљину (онлине). 

Упознавање смо приредили,  на адекватан начин, испред школе. Ученици су долазили у мањим групама, при чему смо  замолили смо родитеље да не долазе у великом броју, што су они веома одговорно испоштовали.   Директорица Биљана се обратила речима добродошлице, а након тога су учитељице доделиле пригодне честитке за полазак у први разред и  фотографисале се са својим ученицима за успомену која се памти  за времена.  Учитељице првог разреда ове године су Мирјана Миљковић, Маријана Радовић и Љиљана Данчетовић. После тога су отишле на кратко до учионица са првацима да би осећај био потпун. Осмеси на лицима ученика и говоре нам да смо урадили праву ствар и можемо рећи да нам је свима дан улепшан. 

Све вас поздрављамо из ОШБРКМ, и  желимо свима пре свега добро здравље , уз молбу да сви будемо одговорни и веровање да се ускоро вратимо у школске клупе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *