“Школа зове!” – посета предшколаца из ПУ “Даница Јарамаз” нашој школи

Током протекле недеље нашу школу су посетили предшколици из ПУ “Даница Јарамаз” у пратњи својих васпитача. Посетили су нас у две групе, прва у уторак, а друга у среду. Овом приликом они су обишли нашу школу и то : просторије продуженог боравка, где су их сачекали ученици другог разреда и пожелели им добродошлицу; фискултурну салу у којој су заједно са ученицима који су имали час физичког васпитања мало вежбали; и на крају учионице првих разреда, где су их поздравили наши прваци.

Поред предшколаца наша школа је била отворена и за све њихове родитеље који су имали прилике да виде шта све наша школа поседује. Након обиласка, у холу школе ученици четвртих разреда су извели пригодан програм који су припремили са својим учитељицама Оливером, Далиборком и Бојаном. Они су се представили,рецитацијом, глумом, плесом, песмом и игром и измамили бројне аплаузе како предшколаца тако и свих присутних. 

Ове године циљ нам је да циљ да се потрудимо сви заједно и да  упишемо довољан број ученика за четири одељења. Просторних и кадровских услова имамо и сигурни смо да свако дете које упише нашу школу ће оствартити квалитетну основу за даље школовање. Учитељице које преузимају први разред ће бити : Оливера Млађовић,  Далиборка Божовић, Бојана Милетић и Санела Ристић.  Више података о упису наше школе можете видети на линку https://osbrankoradicevickm.com/2023/04/05/obavestenje-o-upisu-prvaka-2/

Ова активност је традиционална, и са њом ћемо сигурно наставити и у будуће. Велики поздрав за ПУ “Даница Јарамаз” и све предшколце из ваше ОШБРКМ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *